Teatre per a tothom

?Giramondo? i ?A tempo? són dos espectacles per gaudir en família

SAT! Sant Andreu Teatre presenta L’espectacle de circ per a nens i nenes a partir de 7 anys’Giramondo? de la Cia. El Negro y el Flaco, i ?A tempo!? de Xirriquiteula Teatre, un espectacle per a totes les edats.

?Giramondo? es un espectacle de clown fet amb molta ironia i delicadesa. Aquest duet còmic, que va actuar al Festival Internacional de Teatre Hispano de Washington, dibuixarà somriures, provocarà riallades i arrencarà crits a grans i petits tot parlant L’italiani macarroni i jugant amb estrambòtics elements,
tricicles, diabolos, escombres… Un espectacle de malabars, equilibrismes i circ que deixarà bocabadats als assistents. L’obra es podrà veure fins al 15 de novembre.

?A tempo!? apropa L’espectador en un espectacle preciós, al delicat món de la natura i L’essència de L’ésser humà. Una història pensada per a fer reflexionar sobre la importància del temps, els boscos, les estacions, el cicle natural de la vida i viure, durant una hora, la història D’en Pere i la Maria, la tecnologia i la naturalesa, per a prendre consciència D’allò que mou el món i que hem de respectar. L’espectacle es podrà veure del 21 al 29 de novembre.

Etiquetes: