El Teatre de Salt s'omplirà de bombolles i circ aquest cap de setmana

Es tracta dues produccions diferents, Be God Is, de la companyia Espai Dual, i de la nova creació de Pep Bou, Experiències

Redacció.- El Teatre de Salt presenta aquest cap de setmana dues produccions diferents: es tracta de Be God Is, de la companyia Espai Dual, i de la nova creació de Pep Bou, Experiències.
Be God Is, que veurem el divendres 5, és una obra que barreja circ, música en directe, teatre gestual i clown. És la primera creació de la companyia Espai Dual, formada per l’actor i ballarí Oriol Pla (Truman, Incerta Glòria, Ragazzo), el músic Marc Sastre i l’acròbata Blai Juanet. L’espectacle està format per gags sorprenents d’un humor blanc i ple de poesia visual, que recorden a Chaplin, els germans Marx i Jerry Lewis. Be God Is ha guanyat nombrosos guardons, entre altres, el premi al millor espectacle i al millor actor (Oriol Pla) a la 20ª Mostra de Teatre de Barcelona, i el primer premi del Festival Besmina d’Arte Jove de Carrer.
El dissabte 6, Pep Bou tornarà al Teatre de Salt per ensenyar-nos els seus coneixements en el món de la física, després de 4 dècades d’experimentació. El resultat és Experiències, el nou espectacle d’un dels artistes més singulars del país, creat a partir de tres elements essencials: l’aigua, el sabó i la música en directe. Pep Bou estarà acompanyat per Leonardo Brizzi al piano. L’espectacle es va estrenar el juliol del 2016 al Teatre Auditori de Can Palots, a Canovelles.