Televisió de Girona celebra 30 anys acostant la informació als gironins

Prop de 20 professionals fan possible cada dia una televisió de proximitat que l'ha convertit en un referent

 

Televisió de Girona celebra el seu 30è aniversari, trenta anys acostant la informació local i de proximitat als gironins. Una feina feta amb rigor i compromís, que ha comportat que avui en dia Televisió de Girona sigui un referent dins l’àmbit de les televisions locals.

La història de TV Girona va començar l’any 1985 com una de les iniciatives de Kinema Grup, una primera experiència que ja es va dur a terme pensant en una oferta de programació variada.

Al llarg dels 30 anys d’emissió, TV Girona ha evolucionat adaptant-se als nous corrents audiovisuals i tecnològics. L’evolució més gran, però, ha tingut lloc durant aquests darrers anys, quan els nous estudis de la televisió s’han instal·lat al centre de la ciutat amb una finestra que connecta directament amb el carrer. Una vintena de professionals són els encarregats de fer realitat la televisió, treballant en els informatius diaris, els programes d’esports, els magazines, els debats, els espais de cultura o els d’entreteniment. Una programació pròpia amb uns objectius clars: informar, formar i entretenir.

Però aquests 30 anys tenen un altre actiu important, la confiança dels gironins. Un suport que, segons ens indiquen els estudis d’audiència, va a l’alça any a any, situant Televisió de Girona com la televisió local líder de comarques gironines amb 28.000 espectadors diaris.

Televisió de Girona seguirà treballant i apostant sempre pels programes propis i de proximitat.