Temporada Alta amplia la projecció de l’escena catalana a llatinoamèrica amb més funcions a Buenos Aires (Argentina) i una nova seu, Montevideo (Uruguai)

Sergi López, Xavier Bobés, Ernesto Collado & Piero Steiner i Pep Tosar seran els protagonistes d’aquesta tercera edició que se celebrarà del 27 de gener a l’11 de febrer, amb un total de 26 funcions i el suport de l’institut Ramon Llull

Quatre produccions catalanes de teatre de text i creació contemporània i una nova edició del Torneig de Dramatúrgia Transatlàntic conformen el programa de “Temporada Alta a Amèrica Llatina” que es portarà a terme a les capitals argentina i uruguaiana del 27 de gener a l’11 de febrer.

Degut a l’èxit d’assistència i crítica de les passades edicions (que va obligar a afegir funcions addicionals), aquest any el cicle català multiplica l’oferta:  ofereix gairebé el doble de funcions respecte l’any passat (26) i amplia la durada fins a 3 setmanes. L’altra novetat destacada és la programació dels espectacles a una nova seu, la capital d’Uruguai, amb funcions a dues de les principals sales de Montevideo, el Teatro Solis i  la Sala Verdi. 

La programació segueix en la línea de col·laboració encetada el 2013 entre Temporada Alta i la sala Timbre 4 per acostar la programació teatral catalana al públic argentí, i ara també a l’uruguaià. L’objectiu és el de convertir el Festival de Tardor de Catalunya en una plataforma per a la internacionalització de la dramatúrgia catalana. Una iniciativa que compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull i el programa Acción Cultural Española del govern de l’Estat.

Durant gairebé tres setmanes, a Timbre 4, al Teatro Solis i a la Sala Verdi, s’hi podran veure quatre espectacles: Non Solum de Sergi López (que repeteix l’espectacle que hi va presentar a la primera edició degut a la bona acollida que va tenir), Con la claridad aumenta el frío un espectacle de Pep Tosar a partir de Thomas Bernhard, La cabeza en las nubes, un muntatge de teatre d’objectes de Xavier Bobés i  Constructivo un espectacle performatiu d’Ernesto Collado i Piero Steiner.