Temporada Alta desembarca a Barcelona amb dues produccions: Terra Baixa i Lluís Homar i Una altra pel·lícula de Julio Manrique

Al Teatre Borràs

 

Temporada Alta desembarca a Barcelona amb dues produccions: Terra Baixa i Lluís Homar i Una altra pel·lícula de Julio Manrique ocuparan el Teatre Borràs fins a finals de novembre.

L’adaptació del clàssic de Guimerà per a una sola veu dirigida per Pau Miró va ser un èxit rotund de crítica i públic en la seva primera temporada, i va conquerir el Premi Max al millor actor protagonista. L’espectacle produït per Temporada Alta amb la coproducció de Lluís Homar, també va estar nominat a millor disseny d’il·luminació i millor adaptació o versió teatral. El Teatre Borràs de Barcelona tornarà a acollir aquest tour de force amb què Homar desplega tota la seva mestria al servei d’un dels textos més populars del teatre català, alhora que reconnecta una obra canònica amb el públic del segle XXI.  

 

Julio Manrique dirigeix Mamet en estat pur

Mireia Aixalà, David Selvas i Julio Manrique interpreten aquesta sàtira sobre Hollywood. Julio Manrique torna a David Mamet després de dirigir Els boscos i American Buffalo amb Una altra pel·lícula (Speed-The-Plow), una comèdia frenètica carregada d’una dura crítica a la indústria cinematogràfica. El muntatge, produït per Temporada Alta amb coproducció amb La Brutal, s’estrenarà al Festival de Tardor de Catalunya el 23 d’octubre i arrancarà la temporada al Teatre Borràs de Barcelona sis dies més tard. Des d’una fluïdesa argumental molt addictiva, Mireia Aixalà, David Selvas i el mateix Manrique donen vida als protagonistes d’aquesta sàtira ferotge sobre el capitalisme.