Temporada Alta presenta una àmplia programació musical que combina espectacles internacionals, nacionals, produccions pròpies i estrenes absolutes

Molts espectacles barregen de forma evident i amb protagonisme compartit música, teatre i dansa

Temporada Alta és sobretot un festival d’arts escèniques però també programa una àmplia oferta musical. En la seva 24ena edició, aposta per un total de  29 muntatges, concerts de diferents gèneres i espectacles  on la música hi te un paper protagonista:

Pel que fa als concerts dels artistes de fora del país, volem destacar Ute Lemper que torna per quarta vegada al festival, i hi farà l’única actuació a Catalunya o la presentació del nou treball de Vinicio Caposella Qu’Art de siècle acompanyat aquí per Cabo San Roque. També la presentació del nou disc de Niña Pastori Ámame como soy. Destaquem l’estrena de Décalage, el concert a quatre mans de Fabiola Toupin i Alfonso Vilallonga.

En l’apartat nacional, Adrià Puntí  presentarà  a Temporada Alta el seu nou disc  La clau de girar el taller. Després de la presentació de l’espectacle BandBangBang l’any passat al festival, l’antiga ànima d’Umpah-Pah oferirà de nou a Girona la seva àmplia varietat de registres. Sílvia Pérez Cruz també serà present al festival amb un concert acompanyada d’un quartet de corda clàssic i Albert Pla amb Fermin Muguruza i “Refree” amb Guerra. José Domingo hi presentarà Almería, Maria Rodés cantarà les seves “coplas” i Els Pets portaran a Girona  #trespuntzero de cambra.

Hi haurà també molts espectacles on música i teatre o dansa es barregen de forma molt evident i comparteixen protagonisme: PaGAGnini, Afectos de Rocío Molina i La Tremendita, Last Tango in Berlin amb Ute Lemper, i Cor de Teatre i Paco Mir amb Allegro. L’estrena de Patetisme il·lustrat de Carles Santos i Made in Girona: Political Mother  de Hofesh Shechter amb músics gironins. Tenim també An old Monk, un espectacle en què l’actor Josse De Pauw, acompanyat d’un grup de jazz. La banda de la fi del món de Loscorderos.sc i Miss Q és una producció de Temporada Alta que barrejarà  música i creació contemporània que s’estrenarà durant la Setmana de Creació Contemporània.

També en l’apartat d’espectacles familiars hi trobem propostes amb música com la proposta de Concerts per a nadons, Suite num. 1. Els batecs del cargol , PaGAGnini o El Petit Príncep.