Temporada Alta programa noves funcions dels espectacles més sol·licitats després dels primers dies de venda d’entrades

Per tal de poder oferir localitats amb bona visibilitat, el Festival posa a la venda entrades per a cinc noves funcions de quatre espectacles

Per tal de poder oferir entrades amb bona visibilitat dels espectacles més sol.licitats, el Festival ha intentat de cobrir aquesta demanda el més aviat possible posant a la venda entrades per a 5 noves funcions dels espectacles Acorar de Toni Gomila, Si au Si La GranTroupe sota la direcció de Marjorie Currenti,  Psicosi de les 4:48 de Sarah Kane, dirigit per Moisès Maicas i interpretat per Anna Alarcón i Ventura interpretat per David Planas i Meritxell Yanes.

A l’acabar el primer dia de venda d’entrades, i degut a l’elevada demanada, ja es van programar 5 noves funcions dels espectacles Art, dirigit per Miquel Gorriz, Equal Elevations de La Veronal i Múltiples de la Cia Impàs, que se sumen a les d’avui. En total el Festival ha programat 10 noves funcions des del 7 de setembre, data d’inici de venda general.

Noves funcions que s’han posat a la venda:

Acorar  Toni Gomila
Nova funció: Diumenge 9 d’octubre, a les 12h a la Sala La Planeta

Si au Si – LaGranTroupe – Marjorie Currenti
Nova funció: Dimarts 18 d’octubre a les 21h al Museu d’Arqueologia de Catalunya – Girona. Monestir de Sant Pere Galligants

Psicosi de les 4:48 – Sarah Kane _ Moisès Maicas – Anna Alarcón
Nova funció: Diumenge 23 d’octubre, a les 21h a la Sala La Planeta

Ventura – David Planas – Meritxell Yanes
Noves funcions: Dijous 17 de novembre, a les 21h a Can Pagans (casa particular)
Dijous 1 de desembre, a les 21h a Can Pagans (casa particular)

 

Horaris i canals de venda:

  • Venda d’entrades on-line a través de la web i l’app del Festival les 24 hores del dia. www.temporada-alta.net
  • A les taquilles del Teatre Municipal de Girona (de dimarts a divendres de 13 a 17h), de l’Auditori-Palau de Congressos (de dimarts a divendres de 11 a 13h) i del Teatre de Salt (dijous i divendres de 19h a 21h).