Temporada Alta supera les 14.000 entrades venudes després del primer dia de venda intensiva

Per tal de poder oferir localitats amb bona visibilitat, Temporada Alta ha programat noves funcions de 3 espectacles. A aquesta hora hi ha localitats per a tots els espectacles de la programació

El nou sistema de venda d’entrades a través de les taquilles habilitades al Teatre Municipal de Girona, amb venda simultània i gestió de torn, des de les 9 a les 20h ininterrompudament, està tenint una bona acollida i ha reduït el temps d’espera i les cues.

Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya ha venut, a data d’avui, dimecres 7 de setembre a les 18h, un total de 14.237 entrades de les 39.938 posades a la venda per a l’edició d’enguany.

Aquest any, per primera vegada, s’ha instal.lat un sistema de venda simultània (6 punts de venda) i amb gestió de torn, des de les 9 a les 20h ininterrompudament, al Teatre Municipal de Girona. Aquestes 11 hores d’assessorament i venda entrades intensiva estan tenint una bona acollida per part del públic que l’utilitza, i ha permès reduir considerablement el temps d’espera i les cues per adquirir les entrades.

Tot i que alguns espectacles han tingut una elevada demanada d’entrades en les primeres hores de venda, a aquesta hora hi ha localitats disponibles de tots els espectacles de la programació. Per tal de poder oferir entrades amb bona visibilitat dels espectacles més sol.licitats, el Festival ha intentat de cobrir aquesta demanda el més aviat possible posant a la venda entrades per a 5 noves funcions dels espectacles Art, dirigit per Miquel Gorriz, Equal Elevations de La Veronal i Múltiples de la Cia Impàs.

A partir de demà dia 8 i durant tots els mesos del Festival, les taquilles faran el seu horari habitual i es podran continuar comprant entrades online les 24 h del dia. 

 

Noves funcions que s’han posat a la venda al llarg d’avui

Art Yasmina Reza – Miquel Gorriz

Noves funcions:

Dilluns 10 d’octubre, a les 21h al Teatre Municipal de Girona

Dimarts 11 d’octubre, a les 21h al Teatre Municipal de Girona

Múltiples Cia. Impàs

Noves funcions:

Divendres 11 de novembre, a les 20h a Casa Pastors

Divendres 11 de novembre, a les 22h a Casa Pastors

Equal Elevations La Veronal

Nova funció:

Diumenge 20 de novembre a les 17h al Casino de Girona

 

HORARIS I CANALS DE VENDA:

. D’avui, 7 de setembre, fins al final del Festival:

Venda d’entrades on-line a través de la web i l’app del Festival les 24 hores del dia.

www.temporada-alta.net

· A partir de demà, 8 de setembre, fins al final del Festival:

A les taquilles del Teatre Municipal de Girona (de dimarts a divendres de 13 a 17h), de l’Auditori-Palau de Congressos (de dimarts a divendres de 11 a 13h) i del Teatre de Salt (dijous i divendres de 19h a 21h).