Temporada Alta tornarà a fer gira a comarques

A l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí; el Teatre Municipal de Palafrugell; el Teatre de Bescanó i el Teatre Municipal de Banyoles

Redacció.- Temporada Alta, que se celebrarà aquesta tardor del 8 d’octubre al 13 de desembre tindrà, a banda dels espectacles programats a Girona i Salt, una programació d’espectacles que giraran per 4 teatres de les comarques gironines, que es converteixen d’aquesta manera en subseus del festival.

Són l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí; el Teatre Municipal de Palafrugell; el Teatre de Bescanó i el Teatre Municipal de Banyoles. En aquests espais s’hi podran veure 4 espectacles de la programació de Temporada Alta en col·laboració amb els respectius ajuntaments i, en el cas de Torroella i Palafrugell, amb el suport de la Fundació Vila Casas.

A l’Auditori Espai Ter s’hi veurà un dels èxits de la temporada, Histròria d’un senglar (o alguna cosa de Ricard), l’èxit de l’uruguaià Gabriel Calderon protagonitzat per Joan Carreras que es va estrenar l’any passat a Temporada Alta i que aquest hivern ha fet temporada al Teatre Lliure i al Teatro de la Abadía de Madrid. També s’hi ha programat 53 diumenges, la comèdia de Cesc Gay protagonitzada entre altres per Pere Arquillué.

A Palafrugell s’hi han programat 2 propostes, una d’elles la nova comèdia dirigida per Sílvia Munt i protagonitzada per Cristina Genebat, Marta Marco i Nora Navas titulada Les irresponsables amb text de Javier Daulte. I el concert de la GIOrquestra dedicat a Federico Garcia-Lorca i Manuel de Falla, titulat El amor brujo, amb Mariola Membrives (cantaora) i Marta Puig (piano) sota la direcció de Francesc Prat. El mateix espectacle, que fa un recorregut per l’Espanya de principis del segle XIX es veurà al Teatre de Bescanó.

Les entrades per tots aquests espectacles es posen a la venda avui dimecres, al web del festival i a les taquilles de Torroella de Montgrí i Palafrugell, a excepció de la programació del Teatre Municipal de Banyoles que es farà pública el mes de setembre.
Segona proposta de la GIOrquestra a Temporada Alta, amb Xavier Sabata 

També s’ha posat a la venda la segona proposta de la GIOrquestra que es podrà veure al festival, coorganitzada en aquest cas amb l’Auditori de Girona que celebra el 15è aniversari. Francesc Prat dirigirà la GIO Philharmonia amb la participació del contratenor Xavier Sabata en una experiència sonora i visual titulada Misteris de l’instant i que compta amb la participació de l’estudi d’il·luminació Cube.bz.

 

PROGRAMACIÓ DE TEMPORADA ALTA JA A LA VENDA  

Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard)

Auditori Teatre Espai Ter – 11/12/21  20.30h

53 diumenges

Auditori Teatre Espai Ter – 09/10/21  20.30h

 

El amor brujo – GIOrquestra

Teatre de Palafrugell – 27/11/21  20.00h

Teatre de Bescanó –  20/11/21  20.00h

 

Les irresponsables

Teatre de Palafrugell – 12/11/21 20.00h

 

GIO Xavier Sabata – Misteris de l’instant

Auditori de Girona – 31/10/21  20.00h