Tercera edició del Festival NEU!

A la sala La Mirona, el 21 de gener

Redacció.- El proper 21 de gener arriba la tercera edició del Festival NEU! Festival no internacional de música i altres arts. La sala La Mirona de Salt torna a acollir la millor música independent, així com representacions d’altres disciplines artístiques: pintura, poesia, artesania o arts visuals.

El festival va néixer inspirat en la rica vida cultural de Berlín amb el propòsit de transformar la sala La Mirona en un espai diferent, sorprenent i acollidor: semblant a un festival d’estiu en ple hivern. El nom remet al fred i a la novetat (en alemany neu significa nou) i és una clicada d’ull a la formació alemanya de krautrock. Dins la sala es podrà trobar fira de vinils, food trucks, mercat d’artistes únics i -després de l’èxit de l’edició passada- repetim “La Subhasta del Rocanrol”, amb objectes donats per les mateixes bandes pels quals el públic disputa (l’any passat la melmelada de l’àvia d’en Joan de Cala Vento va causar furor).

En aquesta ocasió hi hauran els grups ZA!, EL PETIT DE CAL ERIL, CALA VENTO, XEBI SF, LEONMANSO, AUTODESTRUCCIÓ, PAVVLA, i CABALLO GANADOR (DJ SET).