Tercera mostra internacional de cinema africà a Catalunya

A part de la programació audiovisual s'ha organitzat una àmplia gamma D'activitats paraL'leles

La Mostra Internacional de cinema africà a Catalunya s’encamina enguany cap a la tercera edició, i se celebrarà de L’1 al 5 de juliol al Teatre de Salt, al Parc del Rec Monar, la Mirona i al cinema Truffaut de Girona.

La mostra s’inaugurarà el dia 1 de juliol amb un recorregut explicatiu per la cinematografia africana il·lustrada per una selecció D’audiovisuals, i finalitzarà amb una desfilada de moda afrocatalana al Parc del Rec Monar.

A banda dels cinefòrums, documentals, curtmetratges, pel·lícules i cinema D’animació infantil que composen la programació audiovisual de la Mostra i que es podran visualitzar non stop durant els cinc dies al Teatre de Salt, es podrà gaudir D’una àmplia gamma D’activitats paral·leles que tindran lloc al Parc del Rec Monar de la mateixa localitat i que es troba molt pròxim al Teatre.

Entre elles, presentem diada anual del país convidat a la mostra, Burkina Faso, la primera trobada D’associacions de Salt i Girona, la Primera trobada D’entitats amb programes de Codesenvolupament a Àfrica, la Taula rodona ?quan parlem D’Àfrica parlem de cooperació?? conjuntament amb una projecció al cinema Truffaut de Girona i, finalment, les sempre presents activitats infantils dinamitzades pel grup D’animació infantil Desperta Espurnes.

Africat compta aquesta edició amb dues activitats estrella i que conformen les novetats més destacades de la Mostra. Per una banda s’habilitarà una pantalla al Parc del Rec Monar per poder gaudir de sessions de cinema africà a la fresca i per altra banda, enguany celebrarem el primer concert D’Africat, divendres 3 de juliol a La Mirona i que comptarà amb Banan Kaló com a representant afrovibes i Universal Rockers un regee roots català.

Etiquetes:
,