Terrassa eN movimenT

El VII Festival Internacional de Dansa de Terrassa aposta pels creadors emergents

De L’1 al 4 D’octubre Terrassa tornarà a esdevenir punt de referència de les arts en moviment amb el VII Festival Internacional de Dansa, TNT ? Terrassa eN movimenT. Aquest certamen que aposta per indagar els límits de les arts escèniques i dels llenguatges més trencadors i inclassificables pretén, al mateix temps, donar suport als creadors emergents D’avantguarda de petits i mitjans formats.

Enguany el TNT – Terrassa eN movimenT s’inaugurarà el dijous 1 D’octubre al Teatre Alegria amb L’espectacle La Kitchen de la companyia suïssa Linga dels coreògrafs Katarzina Gdaniec i Marco Cantalupo. La Kitchen fa un retrat, en L’espai D’una cuina, de les relacions familiars i de la violència domèstica. El festival, a més, també presenta un ampli ventall de produccions de casa nostra entre les quals destaquen els treballs de Thomas Noone, David Fernández, Jordi Cortés, Mal Pelo, Sonia Gómez, Búbulus o Erre que Erre, entre D’altres. En total, durant quatre dies a Terrassa es podran veure més D’una quinzena de treballs D’avantguarda de les arts escèniques del moviment.

El TNT ? Terrassa eN movimenT està organitzat pel CAET, Centre D’Arts Escèniques de Terrassa i compta amb el suport de L’Ajuntament de Terrassa i de la Generalitat de Catalunya. El festival es desenvoluparà bàsicament en tres espais Teatre Alegria i Sala Maria Plans, i també a la Nova Jazz Cava.  Però el TNT ? Terrassa eN movimenT també vol estar present al carrer i és per això que s’han programat més D’una dotzena de passis als carrers i places de Terrassa. 

Etiquetes:
,