The Feliuettes estrenen Cobi, Curro, Naranjito un musical nostàlgic i gamberro

Dirigit per Martí Torras amb música de Gerard Sesé

Redacció.- Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau —The Feliuettes— estrenen el proper 20 de desembre a la Sala Muntaner Cobi, Curro, Naranjito un musical divertit, nostàlgic i gamberro que mira cap els 80 i 90 amb un sentit de l’humor absurd i irreverent. Es tracta d’un musical, un cabaret i un retorn al passat que ens arriba de la mà de tres grans actrius còmiques, que canten i ballen al ritme de la música original de Gerard Sesé, interpretada en directe. La direcció i la dramatúrgia de l’espectacle és de Martí Torras Mayneris — director i dramaturg del trio femení Divinas o dels exitosos espectacles de clown Rhum i Rhümia— amb la col•laboració de Mireia Giró, Gerard Sesé i les mateixes Feliuettes en els textos.
Humor absurd canalla i gamberro
Cobi, Curro, Naranjito és teatre, és cabaret, és un musical, és humor absurd canalla i gamberro. Un retorn al passat, un viatge als anys 80-90. Un exercici de nostàlgia cap a la nostra infància i adolescència. Amb referències constants a les sèries de televisió, el cinema, la música, els anuncis, la moda, les joguines…més conegudes d’aquella època.
Una comèdia amb tres cantactrius còmiques i un músic en directe. Tres noies i mitja que no han madurat, que es van criar davant d’un televisor, i sempre han anat a la recerca d’un pare que mai va aparèixer, perquè feia de mascota en grans esdeveniments. Aquesta és també la història del Francisco, l’home que un dia va ser el Cobi, el Curro i el Naranjito.