The Gospel Viu Choir celebra el seu 20è aniversari amb la producció Non Stop Gospel 20

Actuaran el 5 d'agost a L'Esglèsia de Sant Domènec de Puigcerdà (22 h) dins el Festival de Música de la Cerdanya 2022 i l'11 d'agost a la plaça del Mil·lenari de Platja d'Aro (22:30 h) dins el programa "Nit de Gòspel"

Després de més de 330 concerts, 90 actuacions solidàries, prop de 200.000 persones de públic assistent i prop de 200 concerts amb entrades exhaurides, The Gospel Viu Choir, una de les formacions de gòspel de referència a Catalunya i una de les estatals amb més prestigi celebra el seu 20è aniversari (2002-2022). Després de la seva presentació oficial el 24 de maig al Palau de la Música Catalana (Barcelona) ara la formació actuarà a la demarcació gironina amb dos concerts: el 5 d’agost cantaran a l’Esglèsia de Sant Domènec de Puigcerdà (22 h) dins el Festival de Música de la Cerdanya 2022 i l’11 d’agost a la plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro (22:30 h) dins el marc d’una “Nit de Gòspel”.

Amb Non Stop Gospel 20, The Gospel Viu Choir, projecte creat, ideat i produït per Moisès Sala i format per més de 30 cantants de tot Catalunya, el públic pot sentir l’emoció dels records i dels instants que han definit la vida de la formació al llarg d’aquests 20 anys. L’any 2012 el Moisès va crear Non Stop Gospel i aquest va esdevenir l’espectacle amb més èxit de la formació.

10 anys després i amb la mateixa definició del projecte i per celebrar el 20è aniversari (és la primera vegada que en celebren un), ha creat Non Stop Gospel 20 escollint les cançons que més van captivar al públic. “La idea també és que sigui un homenatge als més de 300 cantants que han format part de TGV durant aquests 20 anys. No és només un recopilatori… Fusionem el gòspel urbà, el contemporani, el latin, el funky, el blues, els ritmes llatins i també alguns espirituals a cappella. Es sens dubte, un passeig pels millors moments del nostre gòspel” – explica el director del Cor.

Més informació: http://gospelviu.net/