The Opera Show a Barcelona

Un recorregut per les obres mestres de la història de l'òpera des dels seus orígens barrocs fins a les versions rock i D'estètica futurista

Una vintena de les millors àries de la història de L’òpera, interpretades per consumats cantants, i una eclèctica posada en escena, que beu tant de L’estètica barroca com de la MTV, són alguns dels secrets del muntatge The Opera Show, que es podrà veure al Teatre Victòria de Barcelona  del 17 de març al 4 D’abril de 2010.

El teatre del Paral·lel acollirà aquesta exuberant i original producció que acaba de tancar la seva temporada al Regne Unit amb ple absolut i exceL’lents crítiques.

The Opera Show recorre la història de L’òpera a través de les seves obres mestres, organitzades en tres actes, cadascun amb la seva pròpia personalitat visual i musical. Les peces es presenten fora del seu context narratiu, i embastades en aL’legories visuals que donen unitat a cada un dels actes. Nessun Dorma, La Donna e Mobile, Havanera, O Sole Mio, així com altres clàssics de Puccini, Verdi, Rossini i Mozart, conformen el seu complet repertori del Barroc a L’electrònica futurista, passant per la postguerra espanyola. Amb 4 cantants, 5 ballarins i 8 músics, una coreografia enlluernadora i un espectacular vestuari, el muntatge conquesta a experts i profans.

The Opera Show es va estrenar a Anglaterra L’estiu de 2008. Va ser creada per un grup de polifacètics  artistes de teatre, estilistes, dissenyadors i músics especialistes. El muntatge és fruit de L’estreta col·laboració dels membres D’un equip creatiu internacional i el treball ha donat la volta el món. La direcció i  coreografia va a càrrec de Mitch Sebastian, la supervisió musical de Matthew Freeman, L’escenografia de Sean Cavanaugh, el disseny de vestuari de Christopher Giles, el d’il·luminació de Chris Ellis i el de so de Mike Walter.  

Etiquetes: