Tim Hecker i Shackleton obren la nova temporada del DNIT a CaixaForum Barcelona

La presentació del nou disc de Tim Hecker, un dels màxims exponents del drone i l’ambient, o el nou directe en primícia mundial de Shackleton seran els plats forts de l’inici de temporada

L’Obra Social “la Caixa” presenta els noms per a la nova temporada del programa DNIT, el cicle multidisciplinari destinat a potenciar la difusió de les darreres tendències artístiques i musicals del moment. Una acurada selecció d’artistes de música electrònica permetrà gaudir en aquests propers mesos d’alguns dels directes menys convencionals del gènere i dels noms amb més projecció del moment. El Hall de CaixaForum Barcelona rebrà a algunes de les figures més destacades de l’escena experimental com Tim Hecker, un dels màxims exponents del drone i l’ambient actual o Shackleton, que ha triat CaixaForum Barcelona per presentar el seu nou directe en primícia mundial.

L’últim divendres de cada mes, CaixaForum Barcelona i el DNIT es convertiran en una cita ineludible per a tots aquells interessats en les tendències més trencadores del terreny musical. No obstant això, també seran un punt de trobada imprescindible per a aquells seguidors de l’últim en disseny, il·lustració, cinema… doncs alguns dels noms més rellevants d’aquestes disciplines es donaran cita al centre per protagonitzar el cicle “Divendres amb”… Aquesta iniciativa reuneix joves artistes i col·lectius perquè presentin els seus treballs i la seva trajectòria en un context original i trencador, deixant enrere la idea de conferència a l’ús. Entre les confirmacions dels propers mesos es troben noms tan rellevants de l’escena nacional com els dels estudis de disseny Lobulo Design i Domestic Data Streamers.