Tirant lo Blanc de la companyia iTNC, El crèdit amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderes i Wad Ras / Minus 16 d’IT Dansa encapçalen la programació del Teatre Clavé

La programació es completa amb 'Planeta i-Neptú' d’en Peyu, l’estrena d’'A porta tancada' a càrrec de la companyia 7 i mig, un concert del Cor Carlit Gospel i dues propostes musicals amb maridatge gastronòmic inclòs: 'Volàtil' i 'Jazz!'

Una quinzena de propostes de diferents gèneres i per diferents edats configuren la programació estable del Teatre Clavé per al primer semestre de 2015. Entre elles destaquen, en el Cicle de teatre i dansa, Tirant lo Blanc de la iTNC Jove Companyia. Aquesta versió teatral de Tirant lo Blanc, de Joanot Martorell, compta amb la dramatúrgia de Roger Cònsul i Pere Planella i després d’estrenar-se al Teatre Nacional de Catalunya, girarà per diversos equipaments de Catalunya, entre ells, el Teatre Clavé de Tordera (19 d’abril).

El Cicle teatre i dansa inclou també El crèdit (8 de març) amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderes, i Wad Ras / Minus 16 (8 febrer), una doble proposta de dansa a càrrec d’IT Dansa, la jove companyia de l’Institut del Teatre. Coincidint amb l’actuació d’IT Dansa i com a activitat prèvia, el Teatre Clavé acollirà una exposició del Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre titulada La memòria de les arts efímeres. Documentar el passat per construir el futur de les arts escèniques (27 de gener -8 de febrer).

Un espectacle de creació del grup de teatre 7 i mig titulat A porta tancada (30 de gener) i basat en un text de J. P. Sartre obrirà la programació, que en el Cicle ainda també comptarà amb l’espectacle Planeta i-Neptú (13 de març) d’en Peyu, conegut per la participació a espais televisius com l’APM? de Televisió de Catalunya.

El Cicle bé + bo manté la combinació en un mateix espai de propostes gastronòmiques amb propostes artístiques. En aquesta ocasió, amb Volàtil (27 de febrer), un concert de violí i piano a càrrec de Natàlia Escalera i Xavier Zamora; i Jazz! (8 de maig), un concert d’aquest gènere musical amb Pablo Acosta, Paul Perera i Andrea Peirón. Tot plegat patrocinat per El Tall + Porcus.

La programació de gener a juny del 2015 del Teatre Clavé es completa amb el Cor Carlit Gospel (12 d’abril), un concert participatiu a càrrec de la formació estable de gospel més antiga de Catalunya i Espanya, coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa.