Tokio Ska Paradise visita La Mirona dins la gira europea

La sala també acollirà aquest cap de setmana ?Soulfly? i ?La Selva Sur?

L’any 1980 hi va haver una banda que va revolucionar els carrers i clubs de Tòquio, el seu nom era Tokyo Ska Paradise Orchestra. Els seus concerts van anar augmentant audiències, per la qual cosa van editar el seu primer disc anomenat ?Tokyo Ska Orchestra Paradise?. Aquesta nit seran a la sala La Mirona de Salt.
L’any 1981, Tokio Ska Paradise Orchestra, amb més fans a les seves files, van gravar el seu àlbum “Sukapara cdu-jyo”. La combinació de les arrels ska i el seu personal so “Tokyo ska” que no entén de fronteres li van proporcionar a la banda una reputació de directe envejable, essent considerada una de les bandes més espectaculars i potents en viu.

En la seva dilatada carrera la banda ha editat 13 àlbums i ha realitzat més de 1.500 actuacions per tot el món. L’any 2007 van llançar un disc de grans èxits i un film documental anomenat ?Smile? sobre la gira de L’any 2006. Actualment estan immersos en una gira europea que els portarà a països França, Bélgica, Suïssa o Holanda presentant el seu últim disc doble que porta per nom “Perfect Future” editat l’any 2008.

Durant la mateixa nit també hi actuarà ?La Selva Sur?, formació que fa la seva pròpia relectura de la música mestissa on donen cabuda al swing, reegae, rock, soul, ska o ritmes afro-llatins perfumat tot amb l’aroma més “sureño”, autèntica ‘transfusió musical’ que uneix música i festa amb un llenguatge propi i optimista.

El pròxim diumenge dia 12 La Mirona acollirà la presentació del disc ?Conquer? de la banda de Max Cavalera, Soulfly. A més la sala coL’labora amb el Festival D’Art Digital i Electrònia (FADE) que se celebra aquest cap de setmana a la Cellera de Ter.