Tomàs Molina desbarata els negacionistes del canvi climàtic 

Ha mostrat la seva preocupació per les conseqüències del canvi climàtic

Redacció.- El meteoròleg Tomàs Molina ha deixat avui molt clar que és tot un expert en el canvi climàtic i en les nefastes conseqüències que ja està tenint en el nostre planeta. Amb un discurs didàctic, amè i contundent, ha desmuntat les teories que pretenen negar-lo al llarg de la conversa que ha mantingut amb la periodista Cristina Valentí dins la X Setmana dels Rahola.

«Negar l’evidència. Quan la política entra en el periodisme» ha portat a l’aula magna de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona un bon nombre de persones que no han volgut deixar l’oportunitat de veure en directe un dels homes del temps més coneguts i estimats de Catalunya. Molina ha fet pedagogia i ha recalcat la necessitat de prendre mesures per revertir —o, si més no, alentir— el canvi climàtic, i ha lamentat que es doni veu a les persones que el minimitzen o, fins i tot, el neguen. Ha obert l’acte Xevi Masachs, tresorer de la junta de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes.

La X Setmana dels Rahola es tancarà dilluns amb una conversa força imprevisible protagonitzada per quatre apassionats del cinema, tots vinculats d’alguna manera amb el periodisme. Isaki Lacuesta, Imma Merino, Pep Prieto i Àngel Quintana s’asseuran a l’auditori gran de la Biblioteca Pública Carles Rahola per protagonitzar «Un debat de pel·lícula. La crítica cinematogràfica com a gènere periodístic, vista des de dins». Serà a les 6 de la tarda.

Per assistir a aquest diàleg cal inscriure’s prèviament al web www.premiscarlesrahola.cat/setmana-dels-rahola-2021/inscripcions.