Tordera acull la 32a Fira Mercat del Ram

El parc Prudenci Bertrana és l'escenari del certamen

Enguany el recinte firal presenta importants novetats en la distribució D’estands i el programa d’activitats comporta canvis respecte a les edicions anteriors
Tordera ja ha posat en marxa la 32a edició de la Fira Mercat del Ram, que un any més es celebrarà al parc Prudenci Bertrana els dies 3, 4 i 5 D’abril. L’Ajuntament de la vila ha impulsat per aquest any diverses modificacions de tipus estructural i organitzatiu. La novetat més destacada D’aquesta edició és la nova distribució dels expositors, més estructura i definida pels sectors comercials, empresarials i D’entitats. Aquesta nova distribució permet,a la vegada, la col·locació de dues carpes al recinte firal on es duran a terme les diferents activitats organitzades per les associacions locals i pels expositors. Una altra de les novetats D’engany és L’obertura de dos accessos per als visitants: el principal situat davant del Pont de ferro i el secundari, amb accés directe a la zona de pàrquing. En aquest sentit, per aquest any hi haurà una sola zona D’aparcament públic, més àmplia que L’any passat i arranjada per a L’ocasió.

La Fira Mercat del Ram comptarà amb més D’un centenar D’expositors, destacant especialment el gran nombre de representants del comerç local. Enguany també prendran rellevància a la Fira els restauradors locals, que a banda D’organitzar tastets de plats típics al recinte firal, oferiran el Menú especial de Fira als seus establiments durant tot el mes D’abril. L’horari D’obertura de la Fira Mercat del Ram D’avui és fins a les 21 h i el cap de setmana de 10 h a 21 h. Com cada any, L’accés a la Fira és gratuït.