Torna el cicle Toc&clàssic al hall de l'auditori

Els gironins podran escoltar música clàssica mentre prenen una copa durant tres nits D'estiu amb una escenografia pensada per a L'ocasió

Després de L’èxit de les edicions anteriors, el cicle Toc&Clàssic torna aamb L’objectiu D’acostar la música clàssica a un públic ampli i oferir L’oportunitat a joves intèrprets
Una iniciativa que barreja música en directe de qualitat i la possibilitat de prendre una copa en un marc prou suggeridor, amb escenografies dissenyades per a L’ocasió per artistes visuals gironins en col·laboració amb L’Escola Municipal D’Art de Girona. Tots els concerts seran D’entrada lliure i el públic podrà accedir una hora abans al recinte.
El primer concert, que tindrà lloc el proper 15 de juliol a les 22.30 hores, presentarà al pianista gironí Lluís Rodríguez Salvà amb L’obra Quadres D’una exposició de Modest Mussorgski. En aquest cas, L’escenografia anirà a càrrec de L’artista multidisciplinar i també gironí David Sánchez (Melate).
Lluís Rodríguez Salvà, que s’ha anat consolidant com un dels nous referents musicals del nostre país, ha estat aclamat a escenaris D’arreu del món com un pianista de madura i profunda sensibilitat, temperament emocional i intel·ligència interpretativa. Avalen el seu talent pianístic i la gran acollida de públic i crítica un total de 25 premis internacionals, 14 D’ells amb la màxima distinció.
Per la seva banda, David Sánchez (Melate) és un artista polivalent i autodidacte i ha conreat diferents disciplines com L’escultura, el dibuix, la pintura i la il·lustració o el disseny de personatges i D’escenografies per a cinema, teatre i publicitat.
La resta de concerts, que se celebraran cada dimarts del mes de juliol, també resseguiran atmosferes especials i diverses. El segon Toc&Clàssic, protagonitzat pel Quartet Teckné amb el títol de Guerra i Pau, farà un recorregut per obres de Haydn i Xostakòvitx amb la participació plàstica de Laia Bedós. La tercera nit proposa tot un seguit de lieder de Mozart, Schubert i Schumann combinats amb àries D’òpera de compositors tan coneguts com Händel, Purcell i Mozart. La intervenció musical anirà a càrrec de la soprano Laia Frigolé, acompanyada al piano per Lamia Bensmail, que actuaran en un escenari preparat per L’artista plàstic Pablo Paz.