Torna el darrer muntatge de T de Teatre a Barcelona

Serà del 30 D'agost al 12 D'octubre al Teatre Poliorama

L’espectacle està escrit i dirigit per Javier Daulte i interpretat per les actrius de T de Teatre: Mamen Duch, Míriam Iscla, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca. L’obra es va estrenar el passat mes D’octubre al TNC
La reconeguda companyia T de Teatre obre la propera temporada del Teatre Poliorama de Barcelona. Entre el 30 D’agost i el 12 D’octubre torna L’exitosa ?Com pot ser que t’estimi tant’ de Javier Daulte (qui L’ha escrit i dirigit) a mans de les actrius de la companyia. Després del seu èxit de públic i crítica en la seva estrena i estada al TNC i la seva gira per Catalunya i Balears, tornen a la cartellera teatral de la ciutat per tots aquells que no la varen poder veure (o per aquells incondicionals de les T de Teatre, que volen repetir).
Sis dones. Dues històries. Una intriga. Com pot ser que t’estimi tant la darrera producció de T de Teatre, escrita i dirigida per Javier Daulte. D’aquesta singular barreja ha nascut un projecte trepidant i ple de força i amb un misteri per resoldre. Una deliciosa comèdia de terror.
Lídia i Juli semblen la parella perfecta. Els dos treballen, s’estimen i son feliços. Però quan es traslladen a la ciutat poc després de casar-se, el decurs de les seves vides canviarà per sempre. Juli ha de marxar tres mesos de viatge per qüestions de feina i Lídia, un cop sola, comença a rebre unes trucades anònimes misterioses i amenaçadores. Aquestes trucades la faran entrar en un món habitat per cinc dones més i per un passat fosc i ocult. Un cop hagi obert els ulls, Lídia ja no podrà tornar enrere.