Torna el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

El Festival, que ret homenatge al gran artista Charlie Rivel, es celebrarà del 21 al 30 de novembre

Cornellà de Llobregat acollirà la 13a edició del Festival Internacional de Pallassos, “Memorial Charlie RiveL’, un esdeveniment biennal que des de L’any 1984 recorda la figura de Charlie Rivel, un dels artistes més estimats que ha donat Catalunya.
El Festival comptarà amb la participació d’una quinzena de companyies nacionals i internacionals i espera la vinguda de centenars de programadors, professionals i personalitats que es sumaran als milers d’espectadors que té el certamen en cada edició.
Les més de trenta representacions del Festival s’oferiran en diversos escenaris, com són la carpa que s’instal·la a la plaça de Catalunya, que donarà cabuda a 1.050 espectadors; la plaça de Sant Ildefons, el centre cultural Joan N. García Nieto; la Biblioteca Central o el Museu Agbar de les Aigües i, a més, cal afegir-hi enguany el Cinema Pisa, que acollirà el cicle Tot Oriolo.
Entre D’altres, es podrà veure L’espectacle de circ Euroclowns 6, el Festival Menut, el cicle Tot Oriolo, grans figures de L’humor internacional, Clown Free (obres D’humor de petit format en un escenari a L’aire lliure), la segona edició de les Sardanes del nas vermell, les actuacions del Dia del somriure solidari i una selecció D’espectacles de pallassos amb interès pedagògic.
Com activitats complementàries al Festival es celebrarà la conferència ?La tradición del payaso en Latinoamérica?, una exposició dedicada als 10 anys D’Euroclowns, el 4t taller de tècniques de clown i projeccions cinematogràfiques. Mentre, restaurants i altres establiments proposen degustar diferents i divertides propostes gastronòmiques durant la celebració del Festival.