Torna el FICA’T al SAT! 2022

10 espectacles de teatre, dansa i música, 5 dels quals estrenes absolutes

Redacció.- El proper divendres 21 de gener comença la 19a edició del FICA’T al SAT!, l’aparador d’arts escèniques amateurs del Districte de Sant Andreu. Fins al 13 de maig l’escenari del SAT! acollirà 10 espectacles de teatre, música i dansa, 5 dels quals estrenes absolutes, per demostrar un any més, el dinamisme creatiu dels barris de Sant Andreu.

L’Esbart Maragall inaugurarà l’edició d’enguany amb el seu espectacle NUeS, una reflexió sobre l’essència de la dansa tradicional i el seu potencial per ajudar a construir el futur. Divendres 4 de febrer continua la mostra amb L’home de Palla, de la companyia L’Avançada, que recupera l’obra del poeta i dramaturg andreuenc Ignasi Iglésias, en el 150è aniversari del seu naixement. Els divendres 11 i 18 de febrer es podran veure l’obra de teatre From Hell, de la companyia Lana in Red, i Pensant Lorca, de la companyia Gats, una performance que revisa l’univers creatiu del poeta.

Al mes de març, la companyia Umbral Depart proposa un viatge pel món del cabaret amb Cabaret Umbral, i la companyia Teatre Tr@mpa estrena la comèdia dramàtica Embarbussades, una reflexió sobre la complexitat de l’ésser humà.

L’1 d’abril la companyia Petit Comitè estrenarà el seu espectacle Acompasat, en el que recupera clàssics dels 80 per interpretar-los a capella. El divendres següent, la companyia Teatre Naia, estrenarà la seva comèdia No és tan fàcil. El 29 d’abril l’escola de dansa El Magatzem presentarà la seva última producció, Somnis només.

L’espectacle d’òpera rock Classe mitjana posarà el punt final al FICA’T al SAT! 2022 el dia 13 de maig. El grup Rosa-Luxemburg es reuneix després de 6 anys de la seva dissolució, oferint aquest concert únic, pel que compta amb el cor de La Lírica de Sant Andreu i que dirigeix Pol Fuentes, cantant de la formació i músic de Sant Andreu.