Torna el Gran Circ de Nadal de Girona

La tercera edició del Circ de Nadal de Girona transformarà el Pavelló de Fontajau en l’espectacle ‘Orient- El Circ dels Reis Mags’ del 25 al 29 de desembre de 2016.

Redacció.-Després de l’extraordinari èxit de les seves dues primeres edicions, amb més de 17.000 espectadors en cadascuna, aquest desembre arriba de nou el Gran Circ de Nadal de Girona amb la l’espectacle “Orient, el Circ dels Reis Mags”. El Pavelló d’Esports de Fontajau es transformarà de nou en un gran circ estable capaç d’acollir una costosa producció circense on 30 artistes de 10 països presentaran una dotzena d’atraccions, acompanyats per 8 músics, una cantant i ballarines orientals. 

30 artistes internacionals presentaran una dotzena d’atraccions i, a través del vestuari, coreografies, música i decorats transportaran a l’espectador a l’exotisme d’Orient, amb la participació d’algunes de les primeres estrelles dels prestigiosos circs estatals de Mongòlia, Xina o Vietnam, entre d’altres països convidats.

La nova producció de Circus Arts Foundation, té el nom  d'”ORIENT: el Circ dels Reis Mags” i es durà a terme al Pavelló de Girona-Fontajau els dies 25,26,27 i 28 de desembre.

Per a més informació podeu consultar: http://www.circnadalgirona.com/