Torna el Memefest, la cita cultural desenfadada i catàrtica del CCCB

Un festival per pensar i riure al voltant de la creació humorística a les xarxes

Redacció.- Dissabte 11 de març, la 4a edició del festival arrencarà amb una sessió sanadora de #Soytuinfluenser qui posarà a prova la nostra capacitat per desconnectar del mòbil i les XXSS. La resta de la jornada la completaran la comunicadora Ofèlia Carbonell i el youtuber Pol Andiñach (Cuellilargo) que repassaran l’ascens de la figura dels influencers  en un taller satíric; les expertes en cultura digital Estela Ortiz i Rita Roig que li donaran la volta a la visió negativa que es té de les relacions amoroses i sexoafectives a internet, i l’artista Luna Ki, la periodista Begoña Gómez Urzaiz i l’actriu i cocreadora de la sèrie “Autodefensa” Berta Prieto, que tractaran la sobreexposició a les xarxes socials. Memefest 2023 tancarà les seves portes amb l’actuació especial de Pantocrator, grup barceloní liderat per Marta Delmont i Marina Correa.

Per les anteriors edicions del festival hi han passat Carlo Padial, Dolors Boatella, Felipe G. Gil, Júlia Cot, Tomàs Fuentes, Noel Ceballos, El Hematocrítico, Alba Rihe, Christian Flores, Ana Polo, Ana Belén Rivero, Oye Sherman, Los Ganglios, Mockudramas (Pol Mallafré), Roberta Vázquez, Rocío Quillahuaman, Laura Tabarés (La Pícara Justina), Kike García, Chenta Tsai (Putochinomaricón), Proyecto UNA, Charlie Pee, Joel Díaz, Raquel Hervás,  Joan Ferrús, SOSUN.dance, albertsanchez.es (el de Cornellà), Marc Sarrats, Ainhoa Marzol, Janira Planes, Albert Lloreta, Christo Casas, Samantha Hudson, Nuria Guiu i Daniel Moreno Roldán. Podeu consultar els programes de les tres edicions anteriors al web del CCCB: Memefest 2018, Memefest 2019 i Memefest 2021.

La direcció del festival corre a càrrec de les Filles d’internet (Lucia Calvo, Clara Duch, Maria Farràs i Edgar Riu), integrants del CCCB en àmbits com la producció i la gestió cultural, la comunicació, el disseny i l’edició de continguts digitals.