Torna el Mercat de Nadal del Llibre amb 100 autors i més de 60 activitats literàries

Amb autors i convidats com Sergi Pàmies, Antonio Baños, Sor Lucía Caram, Carme Riera, Rosa Regàs, Andreu Martín, Empar Moliner, Màrius Serra...entre molts d'altres

Redacció.- Aquest dissabte 10 de desembre se celebra la tercera edició del Mercat de Nadal del Llibre, el Sant Jordi d’hivern de Catalunya. Donat l’èxit de les edicions anteriors, -6.800 persones inscrites l’any 2015-, el TR3SC amb la col·laboració d’Estrella Damm i Barcelona Ciutat de la Literatura, torna a organitzar aquesta festa literària que uneix lectors i escriptors per tal que comparteixin la seva passió per la lectura de forma propera i amena durant 11 hores, sent així l’acte literari que engloba més activitats en una sola jornada.

De les 11h a les 22h, la literatura inundarà tots els racons de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Més de 100 autors, 60 activitats literàries per a adults i tallers infantils, signatures, poesia musicada, concerts per als més petits, espectacles literaris i food trucks arrodoniran aquesta trobada festiva. El Nadal és la segona època de l’any en què es venen més llibres i aquesta és una oportunitat única per tal que els autors presentin les seves últimes novetats editorials, els lectors s’emportin un llibre signat i es generi d’aquesta manera la proximitat entre l’escriptor i el lector.