Cinema a l'aire lliure a la Ciutadella de Roses, del 2 de juliol fins al 6 d'agost

Els jardins de la Ciutadella de Roses es converteixen un estiu més en la sala de cinema per excel·lència de la vila empordanesa de Roses

El dijous 2 de juliol comença la sisena edició de Cine Ciutadella, el cicle de cinema a l’aire lliure que any rere any ofereix la possibilitat de redescobrir l’emblemàtic espai de la Ciutadella de Roses amb aquesta refrescant proposta.

Cine Ciutadella és l’única iniciativa de la Costa Brava que ofereix la possibilitat de gaudir dels grans títols de la cartellera en versió original emplaçant l’espai de les projeccions en un dels indrets més destacats del patrimoni històric de la zona. La proposta de cinema a l’aire lliure permet gaudir del cicle de pel·lícules amb els amics o la família en un espai obert, en sessions nocturnes que es poden acompanyar d’un pícnic que cada espectador por elaborar especialment per l’ocasió. Un total de 6 sessions que portaran a la pantalla d’aquest peculiar cinema les grans pel·lícules que recentment han ocupat les nostres cartelleres amb una barreja de gèneres que va des de la comèdia al cinema d’animació o el drama romàntic. 

A Cine Ciutadella seguim apostant per una programació variada i de qualitat amb títols recents pensats per a tots els públics, pel·lícules que han tingut gran acollida entre els espectadors i que a la vegada són mostres de qualitat cinematogràfica. Al igual que en l’edició anterior, algunes de les pel·lícules aniran precedides de curtmetratges. I com a novetat d’aquest any, el públic podrà decidir entre tres títols la pel·lícula que es projectarà en l’última sessió.

Ocho apellidos vascos, serà l’encarregada d’inaugurar les nits de Cine Ciutadella. La següent serà la pel·lícula romàntica Her, d’Spike Jonze, guanyadora de l’Òscar al Millor guió original entre d’altres premis. El 16 de juliol, d’altra banda, es tindrà l’oportunitat d’endinsar-se en el món màgic de Wes Anderson amb la seva última pel·lícula estrenada, El Gran Hotel Budapest. L’animació també tindrà la seva nit amb LEGO, la pel·lícula un títol original i sorprenent per a tots els públics que va comptar també amb el recolzament de la crítica. I també aquest any es dóna cabuda a una de les produccions catalanes que més bona rebuda va tenir l’any passat: 10.000km

Com a novetat d’aquest any, l’última sessió, prevista pel 6 d’agost, serà triada pel públic. A la web www.cineciutadella.com es podrà triar la projecció de cloenda entre els títols Relatos Salvajes, de Damián Szifrón; Boyhood, de Richard Linklater i Agosto, de John Wells.

A més a més, després de la bona acollida en l’edició anterior, Cine Ciutadella tornarà a incloure curtmetratges en la seva programació, enguany tres films procedents tots ells de l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisual de Catalunya). Els curtmetratges són: Àlex, de Laura Garcia, Con la boca cerrada, d’Anna Farré Anyó, Café para llevar, de Patricia Font.