Torna el Music & Films, la Mostra de documentals musicals de Girona

La Mostra es realitzarà al Cinema Truffaut els primers tres dimarts de novembre, es projectaran documentals sobre Arcade Fire, Eric Clapton i The Who i les entrades costaran 6 euros per sessió

El novembre torna a ser un mes de documentals musicals a Girona. Torna la mostra Music & Films que consta de tres sessions amb documentals sobre tres grans de la història de la música.

El dimarts 3 de novembre arrenca el cicle amb “Arcade Fire”. “The reflektor tapes”, on el seu director Kahlil Joseph presenta la seva visió penetrant en el cor i la ment d'”Arcade Fire”, una de les bandes més aclamades i influents en la música actual. Aquest documental traça un creatiu viatge de la mà de la banda; viatjarem a un petit poblat a Jamaica on es van forjar les bases del seu àlbum Reflektor, als grans estadis a Los Angeles i Londres on actuen aclamats per milers de persones, passant per espontànies “performances” en un Bar d’Haití en la primera nit del Carnaval. Aquesta enlluernadora successió de concerts està combinada amb destresa mitjançant moments personals i entrevistes capturades per la banda i el director.

Eric Clapton i el seu concert al Royal Albert Hall seran els protagonistes de la segona sessió el dia 10 de novembre. “Eric Clapton: Live at the Royal Albert Hall” és un concert exclusiu gravat en directe a la mítica sala de concerts londinenca, al maig d’aquest mateix any. La pel·lícula captura la crua intensitat del so d’una nit de música memorable, des dels primers puntejos íntims fins a un èpic final. En aquesta sessió de cinema – concert, el públic podrà gaudir de cançons clàssiques, com el blues de Mississipí de Robert Johnson que va inspirar originalment a l’artista, fins als grans èxits de la seva carrera, cançons com “Layla”, “I Shot the Sheriff”, “Tears in Heaven”, o “Wonderful Tonight”. 

El documental concert d’una de les millors bandes de rock de tots els temps “The Who” tancarà el cicle el 17 de novembre. “The Who – Live In Hyde Park” de Chris Rule, ens mostra el concert definitiu amb tots els grans èxits que demostren per què The Who segueixen sent una de les millors bandes que existeixen en els nostres dies. Gravat davant d’una multitud de 65.000 fans, Roger Daltrey i Pete Townshend van desgranant les cançons que van definir a una generació i que es van convertir en la banda sonora del moviment Mod. Inclou temes com “My Generation”, “Pinball Wizard”, “Baba O’Riley”, “Who Are You”, a més d’entrevistes exclusives amb Roger Daltrey, Pete Townsend, Robert Plant o Iggy Pop entre d’altres. “The Who” en directe des de Hyde Park és un concert electritzant que no et pots perdre.