Torna el Vine a fer l'Indi de GEA XXI Vil·la Flora

Un sopar-espectacle solidari amb menú tradicional indi

Vil·la Flora, a Canet de Mar, tornarà a acollir aquest dissabte 28 D’abril, per desena vegada consecutiva, la festa per excel·lència de GEA XXI, el Vine a fer L’Indi. Aquesta festa consisteix en un sopar-espectacle amb menú tradicional indi, una actuació musical i el sorteig D’un gran assortit de regals, gentilesa dels comerços del municipi. Es tracta D’una festa oberta a tothom, els beneficis de la qual serviran per ajudar als més desfavorits en diversos projectes a L’Índia.
Cada any, amb L’arribada del bon temps, GEA XXI celebra la seva activitat més important de L’any, el Vine a fer L’indi. La festa, que té lloc a L’envelat de Vil·la Flora, gràcies a la cessió i col·laboració de L’Ajuntament de Canet de Mar, consisteix en un sopar tradicional indi més d’una actuació musical a càrrec de Bhangra-hey i el DJ Litus. L’aportació és de 20? (15? pel menú infantil) i els fons aniran destinats a la Fundació Vicenç Ferrer, per crear un Fons D’Estabilitat Social per una aldea de dàlits de la província D’Anantapur.
Per tal de fer la reserva es pot trucar al 616 420 775 o al mail tomasdecanet@yahoo.es. També és possible participar només al concert de Bhangra-hey i el DJ Litus, a partir de les 23.00 hores, que farà gaudir als assistents amb els seus Balls de Bollywood.
El treball de GEA XXI
GEA XXI és una ONG D’ajut humanitari ubicada a Canet de Mar, on centra les seves activitats solidàries. Es va crear L’any 2001, amb L’objectiu que durant el nou segle es pogués fer realitat el somni D’aplacar els patiments més grans que resulten de L’extrema pobresa. Els beneficis que obté amb la seva gestió es destinen a crear fons D’estabilitat social per aldees de Dàlits, la classe social més marginada i pobre de la província D’Anantapur al sud de L’Índia.