Smiley després de l'amor

Torna la comèdia de la temporada: “Smiley, després de l’amor”

Escrit i dirigit per Guillem Clua, l'obra es podrà veure per última vegada al Teatre Aquitània del 30 de juny a l'1 d'agost

Redacció.- “SMILEY, després de l’amor” es va estrenar el 20 d’octubre de 2020 amb gran èxit de públic i crítica. Dues setmanes després i degut a la segona onada de la pandèmia, es van haver de suspendre les funcions.

Ara l’espectacle torna per última vegada i ho fa al Teatre Aquitània de l’Avinguda de Sarrià del 30 de juny a l’1 d’agost.

SMILEY Després de l’amor” és la continuació de la meravellosa aventura romàntica entre l’Àlex i Bruno, aquella parella incansable que ens va enamorar just fa ja 9 anys (i amb una pandèmia entremig). En tot aquest temps els personatges han crescut i per això s’ha concebut una obra nova, escrita i concebuda per l’any 2020 (pre pandèmia) de la mà de Guillem Clua (text i direcció), Ramón Pujol (Àlex) i Albert Triola (Bruno).

L’obra és una brillant comèdia romàntica tremendament contemporània, que narra la història d’amor entre l’Àlex i el Bruno, una parella que fa nou anys que es va enamorar inesperadament i ara s’enfronta a problemes una mica més madurs, però igual de divertits i entretinguts.