Torna la gran posada en escena de la Faràndula amb “El Món del Màgic d'Oz” al Poliorama en família

Aquest febrer l'espectacular muntatge de les aventures de Dorothy al país d'Oz sorprendrà de nou a petits i grans amb 4 úniques funcions al Teatre Poliorama de Barcelona

El mes de febrer és sinònim de teatre i emocions en família. La 12ª edició de Viu el Teatre presenta de nou l’exitosa adaptació del “Món del Màgic d’Oz” a càrrec de la companyia Joventut de la Faràndula. Quatre úniques funcions, durant els diumenges de febrer, on el Teatre Poliorama es transformarà en la màgica terra d’Oz, un món poblat per fades, menuts i fantasia que la jove Dorothy ha de travessar per tornar a la seva llar a Kansas. Aquesta versió del conegut clàssic de L. F. Baum, estrenada per primer cop fa més d’una dècada, desplega una renovada posada en escena, increïbles decorats i cançons interpretades en directe que acompanyaran els personatges en tot moment. Gràcies a l’adaptació del text de Quim Carné i la música de Joan Bta. Torrella, “El Món del Màgic d’Oz” presumeix d’un dinamisme capaç de meravellar tant als petits de la casa com a l’espectador adult, el que corrobora la imparable afluència de públic en temporades anteriors.

Una història que no envelleix

Aquells que no coneguin la fabulosa aventura de Dorothy, una òrfena que és transportada per un tornado a l’enigmàtic món d’Oz, tenen l’oportunitat de fer-ho durant tot el mes de febrer. En aquesta estranya terra Dorothy coneixerà el valor de l’amistat al costat dels seus divertits amics l’Espantaocells, l’Home de la Llauna i el Lleó. Perseguits per la terrible Bruixa de l’Oest, viuran increïbles aventures a la recerca del Gran Màgic d’Oz, l’únic que sembla saber com aconseguir que Dorothy torni al seu món.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA: Dorothy: Alba Grau / Alfred-Espantaocells: Xavi Clapés / Robert-Home de llauna: Miquel Roselló / Lenoard-Lleó: Marc Granado / Linda: Cristina Barbero / Bruixa de l’Oest: Jèssica Martin / Bruixa de l’Est: Cesca Andrés / Tiet: Josep Closas / Tieta: Aurora Fernàndez / Sra. Boot: Carmina Pla / Ocellot 1: Pol Roselló / Ocellot 2: Òscar Muñoz / Ajudant de Direcció: Dolors Castellví / Direcció Tècnica: Jordi Berch (C2)
Direcció Coreogràfica: Montse Argemí / Direcció Musical: Alba Valero / Direcció Artística: Quim Carné

 

12a edició de VIU EL TEATRE

Poliorama en família forma part de la programació familiar Viu el Teatre que es va posar en marxa fa dotze anys i actualment ja es programa en diferents espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona. En aquesta 12a. edició, Viu el Teatre ha reunit 12 espectacles dirigits a infants de 0 a 12 anys que es podran veure al Teatre Poliorama, el Teatre Romea i el CCCB d’octubre 2015 a abril 2016 amb l’objectiu de promoure l’activitat d’anar al teatre en família com un hàbit saludable que aporta beneficis emocionals i comunicatius per a petits i grans.