Torna la programació de tardor de L’Auditori de Pineda de Mar

Amb el Mag Lari i les bombolles de Pep Bou entre d'altres espectacles

Redacció.- Des que es va suspendre la programació del semestre passat a causa de la Covid-19, l’Auditori de Pineda de Mar no havia acollit cap espectacle obert al públic. Ara es presenta una programació de tardor que vol ser l’inici de la recuperació de l’activitat d’aquest espai. El retorn es farà seguint totes les mesures de protecció i contra la propagació de la Covid-19.
Aquesta programació especial portarà a pineda cinc cites de màgia, música i espectacles per a tota la família. El 31 d’octubre l’auditori rebrà al Mag Lari, amb una doble sessió a les 19 i a les 21.30 h on el maig promet una nit amb sorpreses, amb l’humor i sobretot la il·lusió de sempre.
Divendres 13 de novembre serà el torn de la música amb el quartet de corda i veu Una, cordes i veu i el seu treball Una y el Universo. Cinc dones provinents de latituds diverses però que comparteixen una curiositat sense mesura per les músiques d’aquí i d’allà, d’ahir, d’avui i de demà.
La Companyia Pep Bou durà a sobre l’escenari l’entusiasme i la il·lusió amb el seu espectacle Clinc! Clinc simbolitza el canvi d’actitud de les persones quan deixen de veure la vida de forma pessimista i quan decideixen a contemplar la bellesa del seu entorn i començar a cooperar en lloc de viure de forma aïllada.
Pel públic familiar, i de cares a les festes de Nadal, el 12 de desembre i també amb doble sessió arriba a L’Auditori Nit de Reis, de la Roda Produccions: un musical ple de màgia per gaudir en família de l’esperit nadalenc i la força dels somnis.
Per últim, el 27 de desembre la Big Band Jazz Maresme oferirà un concert de Nadal amb Marian Barahona. L’espectacle oferirà un repertori pensat específicament per l’època nadalenca. La recaptació de les dues sessions d’aquest concert serà en benefici de la Campanya de Joguines de Càritas, Creu Roja i Ràdio Pineda.
Mesures especials Covid-19
Seguint les indicacions i les mesures establertes pel món de la cultura i els espectacles, s’ha reduït l’aforament de L’Auditori per tal de mantenir el distanciament entre persones. L’accés al recinte estarà controlat i durant l’espectacle els espectadors i espectadores hauran de dur mascareta.
En el moment de la compra d’entrades a través de www.auditoripineda.cat no es podrà adquirir més de 4 entrades per compra, per tal de poder distanciar els seients i mirar que tothom tingui cabuda. Per últim, quan s’adquireixin les entrades, es demanarà un nom i un telèfon de contacte, només a fi de poder realitzar la traçabilitat si es donés el cas.