Torna Maria del Mar Bonet amb 'Blaus de L’ànima-més de 20 anys ben a prop'

És un espectacle conjunt amb Manel Camp que recull temes clàssics i alguns d'inèdits

Maria del Mar Bonet i Manel Camp han tornat a entrar a L’estudi de gravació per enregistrar el disc ‘Blaus de L’ànima-més de 20 anys ben a prop’ (PICAP), que surt a la venda coincidint amb la diada de L’11 de setembre. El disc es presentarà amb una llarga gira que s’inicia a Madrid i que es podrà veure a Barcelona del 27 de setembre al 2 d’octubre. El seguiran més de cinquanta concerts per tot el país.

Va ser al 1988 quan aquests dos artistes van coincidir per primer cop en un escenari amb L’espectacle ‘Ben a prop’ i des D’aquell moment no han deixat D’actuar junts sempre que els ha estat possible. Ara tornen al Lliure per presentar aquest nou disc i espectacle conjunt ‘Blaus de L’ànima-més de 20 anys ben a prop’ 23 anys després D’aquella primera trobada.

‘Blaus de L’ànima-més de 20 anys ben a prop’ és un doble CD que recull a ritme de cançó D’autor i jazz un total de 22 temes, entre els que trobarem noves versions de grans clàssics com Què volen aquesta gent’, Mercè o L’àguila negra, D’altres instrumentals i fins i tot D’inèdites com La barbera, amb lletra de Maria Aurèlia Capmany, i que tracta sobre les antigues ?barberes’ de París.