Torna Nil Barral amb 'El Picasso desconegut'

Amb la seva segona novel·la segueix la incògnita de quin escriptor s'amaga sota aquest pseudònim

‘El Picasso desconegut’ (Amsterdam Llibres) té tots els ingredients per mantenir-nos en alerta fins que es resolgui el misteri que amaga: un quadre que no és el que sembla, empleats fidels que amaguen secrets, una estafa milionària en què fins i tot hi ha implicats alts càrrecs… És possible que encara hi hagi un Picasso inèdit’ Nil Barral comptarà, com sempre, amb L’ajut de la seva secretària Rita i el suport i la comprensió del seu estimat Nèstor per tal d’esbrinar-ho.

Però L’autèntic misteri que segueix sense resoldre?s és qui s’amaga darrere del pseudònim Nil Barral ?que alhora és el nom del personatge homònim que protagonitza les seves novel·les-. L’únic que en sabem és que es tracta D’un dels escriptors més reconeguts del nostre país que ha decidit ocultar la seva identitat per escriure aquesta saga de novel·la negra que va començar el 2011 amb ‘L’home que dormia al cotxe’.

Durant les pròximes setmanes Nil Barral seguirà donant pistes de la seva novel·la a través del seu perfil a Facebook. Des D’Amsterdam Llibres animem també als lectors a intentar esbrinar qui s’amaga sota aquesta identitat secreta fent servir l’etiqueta #NilBarral.

A més, farà també una incursió dins la BCNegra responent a través D’un xat les preguntes dels lectors que el dia 8 de febrer es presentin a la Biblioteca de la Sagrada Família.