?Tornada a casa? al Mercat de les Flors

L'espectacle, de Slovaks Dance Colective, inclou dansa neotradicional

El Mercat de les flors acull del 28 al 31 de gener L’espectacle ?Tornada a casa?, de la companyia D’Eslovàquia Les Slovaks Dance Colective. Amb aquest espectacle el Mercat torna a obrir la sala MAC, que ha estat tancada uns mesos per tal de refermar L’estructura i L’equipament tècnic.

Les Slovaks és una companyia de dansa neotradicional, polifònica, expressiva, emocional, virtuosa, plena D’humor i amb referències a la seva història personal i a la seva cultura. A Tornada a casa apareixen un narrador, diversos personatges i elements lúdics i tradicionals que, plegats, creen una estructura de conte narratiu. La música és un component essencial en els espectacles de Les SlovaKs. Un cop més, el músic i compositor Simon Thierrée troba la inspiració en la coL’lisió entre música folk i modernitat.

Milan, Peter, Anton i Milan van començar a ballar molt aviat. Quan tenien cinc anys, fins i tot abans de conèixer-se, van coincidir sobre L’escenari al festival de folk de Vychodna. En aquell moment, cap D’ells sabia que en els propers vint anys compartirien la mateixa vida. Quan van arribar a Bèlgica, van conèixer Martin.
El 2003 es van separar per viure noves experiències, explorar altres horitzons en la dansa i L’art contemporanis i ampliar els seus coneixements.

Col·laborar amb artistes D’orígens diversos els va ajudar a trobar un llenguatge artístic per comunicar-se amb diferents grups socials. L’agost de 2006, any en què es va fundar Les SlovaKs Dance Collective, es van tornar a unir.

Etiquetes: