Tornen el Concerts d’estiu de la Ruta del Cister

Els pròxims 20 i 21 de juliol el Reial Monestir de Santes Creus i el convent de Sant Bartomeu de Bellpuig seran els escenaris dels pròxims Concerts a La Ruta del Cister d’aquest estiu

Els concerts a La Ruta del Cister són una realitat que arriba enguany a la novena edició gràcies a les complicitats que hi ha entre els coorganitzadors: els consells comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell i el Museu d’Història de Catalunya, com a ens gestor del monestir de Santes Creus i del convent de Sant Bartomeu de Bellpuig, amb la implicació del monestir de Vallbona de les Monges. Els concerts d’estiu són l’excusa perfecta per descobrir l’àmplia oferta turística i cultural dels 65 municipis que formen La Ruta del Cister. El cicle continua apostant per uns concerts que incloguin diferents estils musicals, amb interès per a totes les edats i amb la intenció de que es gaudeixi d’aquests espais emblemàtics, així com de la música.
El dia 20 de juliol a Santes Creus podrem veure el grup Heavenly Praise, amb un preu de 20 euros l’entrada. Aquest sextet reuneix una selecció dels més prestigiosos cantants de góspel residents a França. Sota la direcció d’Emma Lamadji, interpreten un recull de les millors cançons del góspel i espirituals negres (Glory, Glory Halleluja; Amen; Oh When the Saints; Swing Low, Sweet Chariot; Oh Happy Day; Angels; Amazing Grace; Nobody Knows; Deep River; oh Lord,..), sense defugir, però, algunes aclucades d’ull a altres temes menys coneguts i adaptacions al gospel de peces d’altres gèneres musicals.
El següent dia, 21 de juliol, amb un preu de 12 euros l’entrada, ens trobarem amb The Hanfris Quartet, un grup vocal a cappella i l’únic a Catalunya que canta principalment peces d’estil Barbershop (un gènere genuïnament nord-americà, però també molt arrelat a la Gran Bretanya). El repertori també inclou arranjaments en Close Harmony, així com peces de Doo-wop.

Etiquetes:
,