Tornen les pallasses amb ‘Si tu te’n vas’

El nou espectacle de la Companyia Pepa Plana, que s'estrena el 13 de gener a Barcelona

Redacció.- Si tu te’n vas, és el nou espectacle de la reconeguda companyia de pallasses Cia. Pepa Plana. Després de la gira amb els seu darrer espectacle Veus que no veus per Catalunya i Espanya, les pallasses tornen a Barcelona de la mà de Pepa Plana, Nan Valentí i Lola González.

L’espectacle es podrà veure entre el 13 i el 30 de gener al Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa de Barcelona.

A Si tu te’n vas, tres pallasses ens obren les tres finestres de l’edifici on viuen per explicar-nos les seves històries personals. Tot canvia quan la casa s’ensorra, és la guerra!. I si això fos un joc?, tu què faries?…

Les tres pallasses: la Blanca, l’Augusta i la Contra Augusta, ens faran riure i divertir-nos vivint en les històries que s’han explicat als contes i utilitzant números de pallassos antics per reafirmar la seva voluntat de ser còmiques. L’obra ens vol fer reflexionar sobre què es deixa quan un marxa i alhora és una revisió de les injustícies actuals com ara les guerres. Les tres intèrprets volen tornar-nos el plaer de riure de les coses més petites, però posant el dit a la nafra quan les coses ens molesten. Tres heroïnes oblidades que ens expliquen la seva història amb la voluntat de riure i fer riure, per viure en la nostra memòria.