Tot a punt pel 40è Festival Internacional de Música de Cadaqués

S'inaugura aquest dissabte amb el concert de Richard Bona i Raul Midón

Tot és a punt a s’Olivar de Sa Conca per a la quarantena edició del Festival Internacional de Música de Cadaqués, que s’inaugura aquest dissabte a les 10 de la nit amb el projecte conjunt de dues estrelles internacionals del jazz, Richard Bona i Raul Midon, amb The Duwala Malambo Project. Prèviament, a les 7 de la tarda, s’inaugurarà el cicle ‘Concerts a Portdoguer. Sessió doble’ amb els Inusual Duo, una iniciativa del festival en motiu dels 40 anys que pretén portar la música de valors emergents de casa nostra al centre de Cadaqués. Els concerts a Portdoguer són gratuïts.

Al llarg de tota la setmana (excepte dilluns 1 d’agost que no hi ha programació), passaran per Cadaqués destacats artistes de diferents estils musicals de relleu internacional com John McLaughlin & The 4th Dimension, que hi actuarà diumenge 31 d’agost; Maceo Parker, el 4 d’agost; o Antonio Carmona, el 6 d’agost.

La representació catalana a l’escenari principal del festival, que manté la seva línia eclèctica, la formen Pybus Groove Quartet, que actuaran el 2 d’agost telonejats per Moon Station; Toti Soler Trio, amb Ivette Nadal de telonera, el 3 d’agost; i el projecte simfònic de Lax’n’Busto amb l’Orquestra de l’Empordà dirigits per Joan Albert Amargós.

L’organització recomana arribar a Sa Conca a peu i deixar el vehicle a l’aparcament de l’entrada del poble. Per a les persones amb mobilitat reduïda, l’Ajuntament posa a disposició un servei de transport especial. Cal trucar al telèfon 972 258 200 (de 9 del matí a 3 de la tarda).

A Sa Conca, com en les anteriors edicions, s’oferirà servei de barra i càtering per als assistents que s’obrirà a les 20.30h i romandrà tancat durant els concerts. Les entrades es poden adquirir a través del web, a l’Oficina de Turisme de Cadaqués i abans del concert a la taquilla de Sa Conca.

Etiquetes: