Tot a punt per a l'inici del Festival de Cadaqués

Comença aquest dissabte 31 de juliol amb l'homenatge al centenari de Picasso al poble amb Sílvia Pérez Cruz i Murtra Ensemble

Fa cent Pablo Picasso passejava per L’olivar de Sa Conca, L’escenari del Festival Internacional de Música de Cadaqués. Aquest any el festival ha volgut commemorar aquest pintoresc centenari dedicant-li L’espectacle D’inauguració, ‘Flamenc entre clàssics’, a càrrec de Sílvia Pérez Cruz i Murtra Ensemble, que tindrà lloc el proper dissabte 31 de juliol. A partir D’un repertori de composicions de Manuel de Falla, Federico García-Lorca i Carles Suriñach, L’espectacle rememora el paisatge sonor de L’època de Picasso. El concert inaugural està vinculat a diverses activitats que commemoren aquest centenari, com L’exposició D’obres i fotos de Picasso al Museu de Cadaqués, que es pot visitar durant tot L’estiu.

I amb aquest espectacle es donarà el tret de sortida a la 39a edició del Festival de Cadaqués, que inclou L’actuació de llegendes vives de la música com L’Orquesta Buena Vista Social Club® i Omara Portuondo (5 D’agost). La formació, acompanyada per una de les grans veus que ha donat Cuba, encara està integrada per alguns dels membres originals.

També passaran per L’escenari de Sa Conca veus preuades en tots els gèneres de la música: Buika, presentant el seu darrer disc El Último Trago en el que versiona Chavela Vargas (4 D’agost); la cantant i arpista Arianna Savall, filla del reconegut Jordi Savall (2 D’agost); o una de les figures amb més projecció del jazz mundial, la contrabaixista i cantant americana Esperanza Spalding (1 D’agost).

L’any dels homenatges

Aquest és L’any dels homenatges. A banda del centenari de Picasso, L’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics i Biel Ballester Trio pugen a L’escenari de L’olivar de Sa Conca amb L’espectacle ‘Una visita a Django Reindhardt’, com a tribut a aquest mite i iniaciador del gipsy jazz (3 D’agost) mentre que la reconeguda formació de vent valenciana Spanish Brass Luur Metalls homenatjarà Frank Zappa (6 D’agost).

Els Pets, que celebren 25 anys sobre els escenaris, tancaran la programació (7 D’agost) amb un repertori especial en què avançaran el nou espectacle de la gira de teatres que estrenaran pel festival Temporada Alta.

Un any més, els assistents poden arribar en barca fins a Sa Conca des D’Es Poal. El servei, que funcionarà tots els dies del festival de 20.30 a 21.30h és gratuït i s’hi pot accedir presentant L’entrada al concert.

Al recinte del festival, també hi ha servei de bar i càtering amb bufet lliure a càrrec de L’Horta D’en Rahola que estarà obert des de les les 21h i fins a L’hora D’inici dels concerts (22:30h). Podeu comprar les entrades aquí o a la taquilla el mateix dia del concert.

Etiquetes:
,