Tot a punt per a la nova edició de l'Invictro

Complet cartell de propostes emergents al festival vigatà

Falten poc més de quinze dies perquè el festival Invictro ompli de propostes emergents la ciutat de Vic. Un any més, el festival destaca per la voluntat D’oferir propostes musicals emergents de qualitat i amb un estil propi arriscat i innovador, cosa que farà els dies 17 i 18 de setembre.

Així, els grups que visitaran L’InVICtro 2010 seran Renaldo&Clara, Edith Crash, Miss Q, Samitier, Inspira, Panorâmica, At versaris + Ass trio, Pere Janer, Maria Coma, Joan Colomo, Fred i Son, Els Surfing Sirles, Mujeres i, finalment, Tremendamente.

Les actuacions es faran simultàniament en dos escenaris de la ciutat, el Teatre Laboratori de L’Institut del Teatre i L’Escenari Rambla Passeig. De fet, el festival pretén que tant el públic general com els professionals de la música tinguin L’oportunitat D’escoltar grups poc coneguts però de gran qualitat. Les propostes de L’InVICtro s’ubiquen en estils variats que van des del pop-rock acústic a la cançó electrònica, passant pel hip-hop, el rock-and-roll o la cançó D’autor.

En L’edició D’enguany, InVICtro col.laborarà amb L’associació A Viva Veu i serà el punt de partida de la gira catalana ?Eix TransversaL’, que faran de forma conjunta els grups Els Surfing Sirles i Mujeres.

Etiquetes:
,