Tot a punt per a la setena edicicó del festival Emergent

Els Amics de les Arts, Anna Roig i Mazoni i molts altres faran ballar el Gironès

El Festival Emergent, organitzat pel Consell Comarcal del Gironès i L’Associació Fringe, celebra els dies 7, 8, 9, 14, 15 i 16 de juliol la seva setena edició als pobles de Vilablareix, Quart, Sant Gregori, Campllong, Sarrià de Ter i Madremanya.

Amb una programació més atractiva i plural que mai -malgrat les retallades pressupostàries- L’Emergent confirma un any més L’encert del seu plantejament i la seva singularitat dins el panorama de festivals D’estiu a les nostres contrades continuant fidel a la seva aposta per la promoció D’artistes que es troben de camí cap a L’èxit i la consagració. Mag Lari, Mazoni,Sanjosex, Eduard Biosca, Anna Roig, Els Amics de les arts, Roger Costa-Pau, Menaix a trua, Dani Pérez, Miquel Abras, Roger Mas, Laia Noguera, Teràpia de xoc, Pau Vallvé… són uns quants noms significatius en la llarga llista de talents que han passat pel festival i pels quals L’Emergent ha estat una plataforma de projecció i presentació.

Sota la direcció artística de Pau Marquès i Pere Solés el festival ofereix, any rere any, una programació eclèctica i de qualitat. Músics, monologuistes, clowns, ballarins, acròbates, mags… les diferents disciplines escèniques es succeeixen de forma ininterrompuda a L’escenari. Els nous valors de les arts escèniques catalanes comparteixen cartell amb figures més reconegudes i porten les seves propostes a les places dels pobles de les comarques gironines en un ambient intimista i de proximitat que, a part D’afavorir la descoberta de nous artistes, propicia també L’emergència de nous públics.

La programació D’enguany estarà composada de 6 nits D’actuacions, una a cadascuna de les poblacions citades anteriorment, que englobaran mostres de les diverses arts escèniques. 37 artistes passaran pel festival en aquestes 6 sessions multidisciplinars. El preu de les entrades per a cada nit és de 3?.
Alguns dels artistes més coneguts D’enguany són: Albert Pla, Toni Albà, Diego Cortés, Vicenç Villatoro, Godoy, Max Sunyer Trio, Cris Juanico i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Etiquetes: