Tot a punt per a la tercera edició de la fira Arrels del Vi

Sant Martí d'Empúries es transforma en la capital del vi empordanès

El petit poble de Sant Martí D’Empúries acollirà el pròxim cap de setmana una nova edició de la fira Arrels del Vi, un aparador dels vins de la Denominació D’Origen Empordà obert a professionals i al públic en general.

Després de L’èxit de convocatòria de L’any passat, els organitzadors han decidit repetir la fira, amb més cellers participants i algunes novetats. L’entrada té un cost de 15 euros i inclou una copa de la marca Riedel, tres tapes de maridatge, una degustació de vi romà, la participació a exercicis de tast, una visita guiada al jaciment D’Empúries i degustacions dels vins dels cellers participants. Fins ara ja han confirmat l’assistència a Arrels del Vi quinze cellers empordanesos.

En el transcurs de L’acte de presentació de la fira es van lliurar els tercers premis Arrels del Vi 2010, que van correspondre al Vinyes dels Aspres 2007 (categoria Vi Blanc), al Salou 2006 del mateix celler (negre) i al Masia Pairal Muscat de Martí Fabra (vi dolç).

La fira Arrels del Vi està organitzada per Dominic Abernethy, propietari del Celler Petit de Sant Martí, i compta amb el suport de L’Ajuntament de L’Escala i el Museu Arqueològic de Catalunya ? Empúries.

Etiquetes: