Tot a punt per l'obertura del Centre de Visitants del Gironès

Un espai per potenciar el turisme a la comarca

El Centre de Visitants del Gironès està ubicat al municipi de Sarrià de Ter. És un projecte, de prop de 900 metres quadrats, promogut, dirigit i gestionat pel Consell Comarcal del Gironès, que inclou diferents serveis adreçats tots ells a la promoció turística del territori a través de la descoberta del patrimoni cultural, històric i natural de la comarca. El projecte neix de la voluntat del Consell Comarcal de contribuir de forma directa, a través D’un recurs turístic potent i de cohesió, a la dinamització turística de la comarca del Gironès.

El Centre de Visitants ha de permetre treure màxima rendibilitat a la potencialitat econòmica que pot generar L’activitat del sector turístic. En aquest sentit, la promoció turística del territori a través D’aquest recurs turístic ha de generar un augment D’activitat en sectors com són la gastronomia, el sector hoteler, el turisme rural, les activitats D’oci (senderisme, cicloturisme, turisme eqüestre…) o les activitats culturals, entre altres.

La visita de L’espai expositiu, la descoberta virtual del territori i les vivències personals han de sinergiar el punt de sortida de la visita directa a la comarca. El centre ha D’aconseguir generar al visitant/turista l’interès per descobrir tota la seva riquesa: rutes de senderisme guiat, turisme actiu, passejades de cultura, gastronomia, esdeveniments, cicloturisme, allotjament, incentius D’empresa…

Aquest projecte estratègic per a L’equip de govern de L’ens comarcal permetrà vetllar per a la promoció turística, cultural i natural, de tots i cadascun dels recursos dels 27 municipis de la comarca, amb la garantia de la defensa de L’interès general que es correspon a L’ens supramunicipal. El que singularitza el Centre és la combinació de serveis D’atenció al visitant amb una proposta de continguts de gran interès per viure una experiència personal, per transmetre les sensacions del territori a la carta.