Tot apunt pel 38.2 Festival Internacional de Música de Cadaqués

Niña Pastori, Richard Galliano Quartet, Maria del Mar Bonet, Juan Perro i Lluís Vidal entre la programació D'aquesta edició

El 38.2 Festival Internacional de Música de Cadaqués, organitzat per L’Ajuntament de Cadaqués, se celebrarà de L’1 al 9 D’agost amb la intenció de consolidar la nova etapa D’obertura musical iniciada L’any pasat pel seu director,el músic i compositor Saki Guillem. Així mateix, es consolida la ubicació de L’escenari del festival a s’Olivar de Sa Conca, que L’any passat es va adequar com a espai per a concerts i es va revelar com un emplaçament idoni per a tots els espectacles que s’hi van celebrar ja que hi poden conviure diferents gèneres musicals.
Seguint la línia D’una programació de qualitat, el 38.2 Festival Internacional de Música de Cadaqués comptarà amb la presència D’artistes referents en els seus gèneres com Maria del Mar Bonet, Niña Pastori, Richard Galliano Quartet amb Gonzalo Rubalcaba, Richard Bona i Clarence Penn, Juan Perro o Lluís Vidal.

La música simfònica del segle XX també tindrà el seu espai al festival amb la presència de L’Orquestra Simphony Prague, que tancarà les actuacions el 9 D’agost amb un repertori D’autors neoclàssics. Seguint la seva vocació de plataforma per a artistes emergents, en aquesta edició el festival s’obre al pop-rock amb la presència D’Ix! I Raydibaum, dos bons exemples de la renovació estilística D’aquest gènere a Catalunya. Tampoc hi faltarà una revisió de la música tradicional a càrrec del Quico el Cèlio, el Mut i el Noi de Ferreries.

CD commemoratiu per als assistents

El Festival de Cadaqués ha editat un CD commemoratiu amb la gravació de la Història del soldat’, D’Igor Stravinsky i CF Ramuz, que L’any passat es va presentar com una producció pròpia dirigida per Joan Albert Amargós i interpretada per L’Ensemble 37.1, juntament amb els actors Jordi Boixaderas i Lluís Soler, que en van fer la lectura dramatitzada. Aquest CD es donarà com a obsequi a tots els assistents al concert D’inauguració del festival, el proper 1 D’agost, amb Guillermo Klein i L’orquestra Girona Jazz Project, que interpretaran ?Albéniz?, la producció pròpia D’aquesta edició.