Tot apunt pel Black Music Festival

La novena edició comptarà amb la primera producció del festival, la Black Music Experience

El pròxim mes de març s’enceta una altra edició del ?Black Music FestivaL’ que amb 9 edicions i amb un cartell de gran nivell internacional i també D’artistes de casa nostra, és un  festival de referència a Catalunya i també a L’Estat dins del seu gènere.

L’acte D’inauguració de la 9èna edició del Black Music Festival tindrà lloc a la Sala La Mirona de Salt el pròxim dia 5 de març de 2009 a les 8 del vespre. Aquest any es comptarà amb la presentació exclusiva de la primera producció del festival: la Black Music Experience.

Deu músics sota la organització i  direcció musical  del saltenc Nito Figueras amb la filosofia de versionar i adaptar una sèrie de temes de  “Musica Negra” amb un respecte total… sense voler imitar a ningú, sinó tot el contrari, aplicant la seva particular manera de veure, viure i sentir aquest estil… la personalitat i “trempera” de musics d´aquí, aplicada a la col·lecció de petites joies musicals que conformen aquest estil amb noms com; James Brown, Stevie Wonder, Otis Redding, Michael Jackson, o The Blues Brothers.

La banda es composa de dos saxos (David Ribera i Adrià Bauzó), trompeta (David Pastor),percussió  (Nan Mercader), baix (Joan Pérez), guitarra (Jaume Fulcarà), dos veus (Olga Romero i Michel Clavero), bateria (Ramon Rabinad) i piano (Nito Figueras).
Juntament amb BLACK MUSIC EXPERIENCE, també es podrà gaudir de L’espectacle THE GRUIXUTS versus RNR Brothers, una repassada als clàssics del Rock, versionats en llengua Catalana.

Etiquetes:
, ,