Tot apunt per al Sónar 2010

154 actuacions i activitats a la 17a edició del Festival

Sónar 2010 presenta un total de 196 actuacions i activitats d’artistes procedents de 24 països els propers 17, 18 i 19 de juny, en les seves edicions simultànies de Barcelona i la Corunya.

La 17 ª edició del Festival de Música Avançada i Art Multimèdia de Barcelona ofereix 154 actuacions i activitats. La primera edició de Sónar Galícia comptarà amb 42 propostes musicals, audiovisuals i expositives en la seva programació.

Artistes referencials de la música d’avantguarda com The Chemical Brothers, Roxy Music, LCD Soundsytem, Plastikman, Hot Chip, Dizzee Rascal, Air, Caribou, Matthew Herbert o Jónsi-el líder de Sigur Rós-, comparteixen cartell amb els nous talents de la escena britànica actual, un dels focus d’atenció del festival, i una important representació d’artistes gallecs i catalans.

Sónar Galícia tindrà lloc a EXPOCoruña amb un nou format que fusiona Sónar de Dia i Sónar de Nit, i amb una programació musical que inclou diversos dels artistes presents a Barcelona, més la presència exclusiva de Laurent Garnier, Sasha i el binomi Alva Noto + Blixa Bargeld, i una nodrida representació d’artistes gallecs.

Finisterrae, el llargmetratge dirigit per Sergio Caballero, que dóna imatge a Sónar 2010, es va estrenar el divendres 11 de juny a cinemes de Madrid i Barcelona, i es projectarà com a part de la programació de SonarCinema Galícia.

Sónar anuncia la celebració de Sónar Chicago al setembre, repetint per segon any consecutiu als Estats Units, en col.laboració amb l’Institut Ramon Llull.

Etiquetes:
, ,