Tot apunt per L’Acústica 2009

Entre la programació D'enguany destaca Pedro Guerra, Jorge Drexler i Marc Parrot

El Festival Acústica de Figueres arriba enguany a la seva vuitena edició. El Festival, que tindrà lloc del 26 al 30 D’agost, acollirà 35 actuacions en set escenaris destacats de la ciutat de Figueres.
Entre la programació D’aquesta edició cal destacar la gira de concerts de Marc Parrot fent un homenatge als 50 anys de la Nova Cançó o el cantant dels Pets, Lluís Gavaldà actuant en solitari oferint un repertori de cançons de diferents èpoques, tot i que també se?n podrà sentir alguna D’inèdita.

El Festival també servirà perquè un grup D’artistes i cantants de tot Catalunya facin un homenatge al grup Sau en motiu del desè aniversari de la mort de Carles Sabater.

Pedro Guerra, Jorge Drexler, Josep Puntí, Gertrudis, Bruno Oro, Sidonie o Javier Muguruza també seran presents al festival. Amb aquesta programació Acústica 2009 té per objectiu superar la xifra de 30.000 espectadors que va rebre L’any passat i consolidar-se així com un dels festivals de música independent més importants de Catalunya. El Claustre de L’Institut Ramon Muntaner serà un dels escenaris destacats del Festival.

Etiquetes:
,