Tot apunt per l'Electrobeach Festival que comença aquest dijous 14 de juliol

Electrobeach Festival enllesteix els preparatius per acollir els més de 50.000 assistents diaris

Aquest dijous 14 de juliol comença l’Electrobeach Festival, el festival amb vocació transfronterera de música electrònica amb les entrades pràcticament esgotades. Una de les novetats d’aquesta edició, que comença el dia de la festa nacional de França, és un nou escenari dedicat al techno on hi actuaran artistes com Sven Väth, Markus Fix, Ilario Alicante, Luciano, Cesar Merveille, dOP i altres.

A l’edició d’aquest any el públic veurà desfilar durant els tres dies de Festival els més reconeguts DJ de l’escena internacional com David Guetta, Martin Solveig, Dillon Francis, Tiësto, Martin Garrix, Hardwell, Eric Prydz, Nicky Romero, Dj Snake, el duo Axwell & Ingrosso, Sven Vath i Luciano entre molts altres.

L’escenari principal comptarà amb una important representació catalana amb els dj Sergi Domene, Jordi Veliz i Marsal Ventura i el prestigiós videojockey Oriol Torres.

El Beach Stage, a la banda de mar del vaixell Le Lydia, es reservarà aquest any per als Dj francesos com DJ Ralph, Michael Canitrot, Arno Cost, Philippe B, Tony Romera, Quentin Mosiman, Norman Doray, Gregory Klosman i Dj residents dels principals clubs de França.