Tot a punt pel FESTIMATGE 2014

Demà 5 d'abril a les 21 hores s'inaugura el 9è FESTIMATGE Festival de la imatge de Calella.

L’acte inaugural del FESTIMATGE 2014 tindrà lloc a l’Ajuntament Vell de Calella, estarà presidit per l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, el President de Foto-Film Calella, Xavier Rigola, i un representat (pendent de confirmar) del Departament de Creació i Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya, acompanyats d’altres membres polítics del consistori i dels responsables de cada un dels certàmens del Festival.

Un cop inaugurat el Festival, es durà a terme, a les 21.30 hores, el primer acte dins el FESTIMATGE: la inauguració de l’exposició principal del festival: “Transicions. El setanta a Espanya, els Estats Units i la Xina” de Manel Armengol, que es podrà visitar fins el 27 d’abril a l’Ajuntament Vell de Calella. Per presentar l’exposició, es comptarà amb la presència del propi autor, Manel Armengol, i de la comissària de la mostra, Irene de Mendoza, que, després de la inauguració, faran un recorregut comentat per l’exposició.

L’acte de presentació del FESTIMATGE, així com la inauguració de l’exposició de Manel Armengol, comptaran amb la col·laboració de l’Escola de Musica Can Llobet de Calella, que acompanyaran l’acte amb diverses peces musicals.

Diumenge continuaran les activitats amb les que es posa en marxa aquest 9è FESTIMATGE. A les 11 hores tindrà lloc la inauguració de les exposicions de la Fàbrica Llobet, un espai de, en el qual es poden visitar una trentena d’exposicions d’autors diferents, bona part 1.000m2 dels quals estaran presents en l’acte inaugural de diumenge per presentar les seves obres.

I a les 18 hores, s’inauguraran les dues exposicions del primer pis de la Sala Mozart i els seus autors, Sergi Reboredo,“El Tibet: una cultura en risc d’extinció”, i Vicens Tomas, “Línia vermella de Sarajevo”, faran una conferència conjunta sobre la fotografia de viatges.